Sugen på en ny väska

Det är rätt komiskt ibland, när man ser folk med MacBooks och dyra Vaio-laptops som kostar hutlöst med tusenlappar, som bärs runt i princip i en ica-kasse. Jag är inte riktigt lika galen, med min gamla syntetväska. Den är praktisk men inte särskilt snyggt, men snubblade precis in på väskbutiken Maschio som säljer grymt fina skinnväskor.

maschio skinnväska portfölj för dator
De har inte världens största utbud, men med den kvalitet de verkar hålla så gör det nog inte så mycket. Speciellt modellen Francesco är galet tidlös. Nästan lite hipster, men det brukar funka för de flesta outfits (med risk för att låta lite fjollig). Har idag en liknande väska från tillverkaren Walk on water, men gjord av någon plastig skinnimitation som redan börjar ge med sig efter måttlig användning. Skinn brukar bara bli bättre och bättre ju mer det används. Lite som med ”slitna” jeans. Så om någon vill ge mig en sen och födelsedagspresent, så behöver ni inte fundera längre haha

Från tiden när jag drev nätbutiken Bringster och sålde datorväskor så minns jag att det är ont om riktigt snygga datorväskor. Oftast är det bättre att bara ha en sleeve för att skydda datorn och sen en riktig kvalitetsväska att stoppa den i. Plus att det inte är lika uppenbart att man bär på en dator, vilket minskar stöldrisken. Smaaaart.